Sun17.11 Mon18.11 Tue19.11 Wed20.11 Thu21.11 Fri22.11 Sat23.11 Sun24.11
PRIMAL - BREATHE Deeper John Cann 07:15 45
SCULPT Full Body Luke Phillips 08:00 55 Minutes
RIDE CORE John Cann 08:30 60 mins
12 ROUNDS John Cann 09:30 55
Yoga Roots Brad Van Bylevelt 10:30 75
 
Bodyweight HIIT John Cann 06:15
Bodyweight HIIT W John Cann 09:30
EXHALE STRETCH Fia Cann 10:30 45
P A C E John Cann 18:30 45 mins
RIDE Tom Burnham 19:00 45 min
SCULPT STRENGTH John Cann 19:30 45
 
RIDE + STRIKE John Cann 06:15 60 mins
RIDE + STRIKE John Cann 09:30 60 mins
SCULPT STRENGTH John Cann 10:30 45
SCULPT Full Body Luke Phillips 18:30 45 min
MOVE - Peaceful Flow Tallula 19:30 75 mins
 
HYBRID Gareth 06:15 1 hr
SCULPT Circuits Gareth 08:45 45 mins
SCULPT Circuits Gareth 09:30 45 mins
SCULPT WOMAN Claire Croft 10:30 45
POWER FLOW Fia Cann 12:00 40 mins
SCULPT Full Body SLuke Phillips 18:30 45 min
 
SCULPT Full Body John Cann 06:15 45 min
RIDE CORE W John Cann 09:30 60 mins
12 ROUNDS John Cann 10:30 55
Bodyweight HIIT Luke Phillips 18:30
Yin & Yang Yoga Simona 19:30 60
 
IMPACT Luke Phillips 06:15 45 mins
SCULPT Full Body W John Cann 08:45 45 min
SCULPT Full Body John Cann 09:30 45 min
EXHALE STRETCH Fia Cann 10:30 45
SCULPT Full Body Luke Phillips 18:30 45 min
 
M E T H O D John Cann 08:30 60
IMPACT John Cann 09:30 45 mins
YOGA - Flow with Fia Fia Cann 10:30 60
 
PRIMAL - BREATHE Deeper John Cann 07:15 45
SCULPT Full Body Luke Phillips 08:00 55 Minutes
RIDE CORE John Cann 08:30 60 mins
12 ROUNDS John Cann 09:30 55
Yoga Roots Brad Van Bylevelt 10:30 75